donderdag 16 februari 2012

Een hart onder de riem


Gisteren mocht het chemopompje eruit. M'n ziekenhuisbezoek werd meteen gekoppeld aan boodschappen ... de eerste keer sinds weken dat ik in een supermarkt kwam. E. wilde nog even een taartje halen, ik zou alvast wachten in de buurt van de kassa. Plots voelden m'n benen aan als elastiek, maar ik heb me keurig recht gehouden. Het alternatief? Gaan zitten op een stapel bierbakken, maar daar had ik nou echt geen zin in! Alhoewel, het had misschien een leuk plaatje opgeleverd!
Vannacht heb ik niet goed geslapen ... veel wakker, maar gelukkig zonder gepieker. Na het ontbijt heb ik de hyacinten verpot die ik gisteren gekocht heb. Ze staan nu in een mand met zeegras, een bedje van tillandsia én met het hart dat Stella me toestuurde. Met deze lentebolletjes wil ik iedereen bedanken voor de lieve wensen, de prachtige kaarten, schitterende foto's, originele scraps, decadeautjes, de lieve berichten op m'n blog. Het betekent enorm veel voor mij!

Bedankt!

Vanja, Carla, Stella, Gerry, Jannet, Trudie, Margot, Mea, Esther, Tanja, Yvonne, Elly, Christa, Miranda, Madelief, Wendy, Michelle, Ester, Carolien, Haneke, Claudia, Eefie, Tjitske, Anita, Yvonne, Pieternel, Guusje en Colin, Lia, Ria, Corine, Anja, Bonnie, Karin en Ingrid (en nu maar hopen dat ik niemand vergeten ben!

Liefs,
@nne

13 opmerkingen:

 1. dank je wel Anne, graag gedaan, voor mij een kleine moeite en voor jou een groot gebaar. Het lijkt mij in ieder geval fijn om te weten dat mensen aan je denken.

  Fijn om te lezen dat je minder hebt gepiekerd want dat je hooft heel erg maalt dat kan ik me zo goed voorstellen.

  Ik wens je een goeie dag Anne.

  Liefs
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je niet hebt liggen piekeren, nu de nachtrust nog...heb je ook nodig om op krachten te blijven
  hoop op een goede dag voor jou !
  Fijn dat je een boel kaartjes hebt gekregen, hoop dat het je wat oppept, je hyacinthen zijn prachtig !
  Lieve groet Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Graag gedaan.....hahahaha...hoe je het opschrijft over je benen....moest om je ellende nog lachen......nou meis fijne dag ...wij hebben een bruiloft...dus ik ga me netjes aankleden enzo.....en dan de hele dag weg..sjuchtt....hihihi!!...liefs van mij...xxx....je kan het he?? hou vol !!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat lief dat je zoveel kaarten gekregen hebt en wat fijn dat het je zo goed heeft gedaan! En zo zie je maar dat een eenvoudig bezoekje aan de winkel ineens zelden meer voorkomt, maar een taartje was wel een goed idee...ik ga er uiteraard vanuit dat jullie zelf een stukje bij de koffie hebben genomen :)! En gelijk heb je!

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weer eens een supermarkt in, dat valt dan toch niet mee.. Maar fijn dat het pompje eruit is!
  Leuk dat alle lieve berichten je toch wat oppeppen, zo zijn ze ook bedoeld ;)
  Fijn weekend samen, en smul lekker van de taart!
  Groeten, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat er zoveel mensen aan je denken. Dat doet je goed. Nu maar hopen dat je vannacht wat beter kan slapen.
  Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dan kom je er pas achter hoe zwaar een supermarkt-bezoekje nog kan zijn. Fijn al die lieve gebaren; graag gedaan!

  Lieve groet, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Anne,
  Bedankt voor je lieve berichtje op mijn blog. geen dank voor het kaartje, graag gedaan. Hopelijk slaap je vannacht beter!
  Ik las ook op je blog dat je vriendin jaren geleden vermoord is, wat erg zeg! Ik heb het helaas ook van dichtbij meegemaakt, mijn tante, de zus van mijn moeder, is door een inbreker in haar eigen huis neergstoken en vermoord. Is ook alweer jaren geleden, maar dat laat je nooit meer los.
  Ik wens je veel sterkte de komende periode!! Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. een nacht zonder piekeren is al zoveel waard.. ik hoop dat het slapen dan ook langzamerhand beter zal gaan, want na een goede nachtrust voel je je meestal een stuk beter!
  de normale dingen zoals boodschappen doen kosten je nu zoveel meer energie.. goed op jezelf passen hoor en jezelf inderdaad eens lekker verwennen met bijv. een taartje!
  zo fijn dat er veel aan je gedacht wordt, heel belangrijk!
  ik wens je veel sterkte en kracht!

  liefs, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 10. 't ging nog niet helemaal 'normaal' maar toch heerlijk om weer eens 'gewone' dingen te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Even een lekker taartje....het pompje er gelukkig uit en even niet gepiekerd....kleine momenten, kleine stapjes maar o zo groots.........

  Sterkte en liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hi Anne,
  ( er ging blijkbaar iets fout want mijn reactie is weg).
  Fijn te lezen dat alle attenties je zo goed doen en leuk om te zien dat je blij bent met mijn hart.Zag vanmorgen pas dat je een aparte blog hebt over jouw ziek-zijn, dus vandaar ook hier een berichtje van mij.Ontvang hierbij een dikke knuffel voor de dagen dat het niet echt gaat...
  Sterkte (óók voor E)en een lieve groet,Stella

  BeantwoordenVerwijderen