zaterdag 4 februari 2012

Vogels spotten, een lawine aan kaartjes, maar doodmoe


Gisteren was ik allesbehalve in topvorm. Na het ontbijt en de douche was ik doodop, en dat lamme gevoel heeft me de hele dag parten gespeeld. Bovendien voelde ik me in de namiddag enorm opgeblazen ... misselijk gelukkig niet. Ook vanmorgen heb ik een tijdje op de bank gelegen nadat ik van onder de douche kwam. E. is daarentegen al druk in de weer geweest: sneeuw ruimen, boodschappen doen (ook voor m'n ouders) én het mij zo aangenaam/makkelijk mogelijk maken.
Ik heb intussen al een tijdje met de verrekijker in de tuin zitten turen. Het is vandaag namelijk vogelteldag van Natuurpunt (klik hier). Op de teller staan inmiddels onze vertrouwde roodborst, 4 koolmeesjes, 3 merels, 2 Turkse tortels en 2 houtduiven ... de vaste bewoners van onze tuin! Er is alleen een probleempje met het doorsturenvan het formulier. Ik krijg telkens een foutmelding, maar daar passen we wel een mouw aan!

Ik kreeg gisteren ook een enorme berg kaartjes! Zoveel lieve wensen, prachtige woorden vol wijsheid, schitterende foto's ... teveel om op te noemen. Ik laat de komende dagen zeker een bedankje achter op jullie blogs. Maar, geef me even de tijd ... want ik ben moe, zo moe!
Liefs,
@nne

6 opmerkingen:

 1. Ach Anne, gewoon heel goed op jezelf passen dat is nu het allerbelangrijkste hoor. Voel je niet schuldig naar ons en anderen toe, iedereen begrijpt het dat je energie nu wel even anders verdeeld moet worden.

  Pas goed op jezelf

  Liefs
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach Anne, bepaal jij gewoon het tempo.. Leuk dat je meedoet met het vogels tellen! Dat kan lekker vanaf de bank, dus is goed gepland nu ;)
  Fijn dat E. de dagelijkse dingen van je overneemt én dat ie goed voor je zorgt!
  Groeten, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat je nog vogels kunt tellen...je zou verwachten dat ze allang de zon opgezocht hebben!!

  Wat goed dat de kaartjes door de Belgische Posterijen bezorgd worden, een lawine van kaartjes is ten slotte beter dan een lawine van sneeuw :)!

  Sterkte met alles Anne...het zal toch de uitwerking van de chemo zijn die nu zijn tol eist! Gelukkig zorgt E. goed voor je, lief!

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Neem je tijd lieverd.........ik denk aan je....liefs Ria...xxx....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat E. zo goed voor je zorgt en je vanaf de bank een aangenaam klusje hebt aan het vogels tellen. Gelukkig dat de posterijen toch je huis hebben gevonden en je kunt genieten van de vele kaartjes.

  Sterkte Anne en doe het fijn in je eigen tempo!

  Liefs, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Anne,

  Fijn dat je weer een stapel kaartjes hebt gekregen, die kun je vanaf de bank lezen, al kost dat misschien ook teveel energie op het moment
  doe het rustig aan en bepaal zelf je tempo, lief van je man dat hij je het zo aangenaam mogelijk wil maken, een superman, dat mag gezegd worden!
  Hoop dat je moeheid wat af zal zakken en dat je weer wat energie terug krijgt, denk aan je
  Liefs Yvon

  BeantwoordenVerwijderen