donderdag 3 mei 2012

Even een update ...... alhoewel ik niet bijster veel te melden heb. Afgelopen zaterdag was een vrij drukke dag. In Antwerpen werd een tai chidag georganiseerd met workshops en demonstraties. Aangezien er ook een sessie was van Rekanto, wilde ik die dag graag deelnemen. Eerst was er een algemene warm up voor alle deelnemers. Die duurde zowat een half uur, maar was best heftig voor wie chemo krijgt. De workshop van Rekanto was natuurlijk een stuk rustiger, gezien het specifieke doelpubliek. Nadien wilden we een aantal brocantezaakjes bezoeken in de Kloosterstraat, maar helaas gingen ze pas rond 12 uur open. We hadden echter een plaatsje gereserveerd in een brasserie op de Grote Markt, en dit ging natuurlijk voor! Zondag was ik behoorlijk moe, maar dit is stilaan traditie. De dagen van, en vlak na de chemo bruis ik van energie, waarop de onvermijdelijke zondagdip volgt. Maandag zat de fut er gelukkig weer in: tijd om een oud theekastje te schilderen, en een rommelmarktje mee te pikken.

Inmiddels is het weer terug omgeslagen.Indien de tuin niet in bloei zou staan, zou je je hartje herfst wanen! Helaas is het écht geen weer om in de tuin te klussen, maar wel voor een namiddagje "cocoonen". Mét een goed boek, de kat op schoot en een heerlijk kopje thee! Van Maia (klik hier) kreeg ik trouwens een prachtige kaart, vol schitterende details en heerlijk geurende theezakjes.
De thee is inmiddels op, maar van het kaartje geniet ik nog dagelijks!

Liefs,
@nne

14 opmerkingen:

 1. Leuk idee, die theezakjes.Lief,dat ze aan je denkt, op deze manier.

  X,
  Sarina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig gaat het goed met je. Hier is het ook al zo donker, binnen maar gezellig maken. Kaarsje erbij, muziekje...
  Wat een leuke kaart kreeg je!

  Groetjes en beterschap,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die dipdagen zijn niet fijn, maar gelukkig worden ze afgewisseld met dagen waarop je wel wat kunt ondernemen!
  Het weer valt hier nog mee, ik begreep wel dat ook daar een flinke dip aan zit te komen :)
  Groeten, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Antwerpen, een geweldige stad!
  En fijn dat je weer over je (zondag)dip heen bent, maar nu is het inderdaad weer wat meer 'binnenzitweer'... jammer, want afgelopen dagen zijn we natuurlijk wel een beetje lekker gemaakt:-)

  Geniet nog van de mooie kaart, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heerlijk dat je omringd word door aardige liefdevolle mensen.....dat komt vast omdat je er zelf ook een bent......dikke knuffel van mij...xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. geniet maar heel erg en neem de dagen zoals ze komen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wel fijn dat je buiten de dipdagen, nog wel energie hebt om leuke dingen te doen.
  Het is jammer dat het weer niet meezit, want een beetje verwarming van de zon zou lekker zijn.
  Geniet van je mooie kaart!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leren doseren dus: veel maar niet teveel doen op de goede dagen en je gewoon laten gaan op de minder goede dagen. een kopje thee drinken, kijkend naar je lentetuin kan zo heerlijk zijn ...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat waren het een paar dagen mooi weer, fijn dat je er van hebt kunnen genieten. Wij hebben ook heerlijk in de tuin gezeten genietend van het zonnetje. Fijn dat er na een dip dag ook goede tussen zitten, geniet van de goed dagen en neem je gemak op de minderen.
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Anne,
  Wat mooi dat je toch ook dagen hebt waarop je voldoende energie hebt om leuke dingen te gaan doen. Ik hoop voor je dat er steeds meer en meer van dit soort dagen zullen komen...
  Ik wens je alvast een heel rustig weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat fijn dat je weer wat energie hebt om leuke dingen te doen!
  Ik zit hier nu ook op de bank met een heerlijk kopje thee. Het is net gaan sneeuwen buiten. Het is wel natte sneeuw, maar toch!
  Wel even afzien na een paar heerlijke lente dagen!
  Maar de lente komt vast wel weer terug.

  Veel liefs, Juliëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dipdagen zijn natuurlijk niet leuk, maar als ik dan lees dat je de volgende dag weer met een theekastje aan het schilderen bent, vind ik dat toch super om te lezen !
  jammer dat je niet even langs de brocante zaakjes kon, maar denk dat je het verder heel leuk hebt gehad, en dat is toch veel waard he
  hier is het weer de hele week enorm meegevallen, vandaag was ook heerlijk, droog en af en toe zon
  Lieve groeten Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De dipdagen blijven natuurlijk vervelend, maar gelukkig zijn er ook bruisdagen waarop je geniet en leuke dingen onderneemt!

  Liefs, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Goh zeg ik heb helemaal niet meer op dit blog van je gelezen.....
  Wat fijn dat je tussendoor toch heerlijk genoten hebt van de Nederlandse thee en dat het je wat tot rust heeft gebracht dat was ook precies mijn bedoeling..
  Mooi zeg die foto's.!
  In je laatste post lees ik dat je ook al tegels kunt leggen, jij bent ook echt van alle markten thuis, wel fijn hoor die afleiding, nog niet zo gek bedacht een workshop tegels leggen haha.....nee joh, doe dat toch maar niet ik weet van echte tegelzetters dat ze geen knieen meer over hebben.
  Fijn weekend
  Lieve groet Maia

  BeantwoordenVerwijderen