dinsdag 7 augustus 2012

Blogpauze en alles loopt foutHet lijkt wel vrijdag de dertiende vandaag. Eerst is het onmogelijk om foto's op te laden, en dan blijkt ...
mijn hele Picassabestand leeg te zijn! Weg foto's die niet op m'n blog verschenen zijn, afbeeldingen die ik nog wilde gebruiken, herinneringen... In het verleden heb ik verschillende keren geprobeerd om het Picassabestand te kopiëren op een externe schijf, maar volgens "ingewijden" kan dit niet. Zogezegd omdat je bestand automatisch bewaard wordt. Niet dus! Heeft iemand van jullie al hetzelfde meegemaakt? Hebben jullie de foto's kunnen recupereren? Hopelijk kan iemand mij de reddende tip bezorgen!!

Intussen (maar dat heeft niets met de Picasaramp te maken) heb ik besloten om voor deze blog even een pauze in te lassen. Helaas heb ik niet de energie voor twee blogs, en bovendien heb ik niet zoveel te melden. Toestand stabiel, bijverschijnselen idem ... het zou een beetje flauw worden om steeds hetzelfde te schrijven. Foto's blijf ik natuurlijk plaatsen op "Ambrozijn en oude kant", en ... ik kan natuurlijk ook een boel kwijt op m'n Facebookpagina (kijk onder AnneReyniers16). Jawel, ook ik ben uiteindelijk gezwicht voor Facebook, omdat vele vriendinnen en ex-collega's hun e-mails hebben afgesloten wegens hacking en andere problemen. Lang leve cyberspace!
Liefs,
@nne


16 opmerkingen:

 1. Wat balen van al die foto's die je kwijt bent, ik hoop dat iemand jou goed kan adviseren! Gelukkig blijf je wel online, zodat ik je posten gewoon kan blijven volgen!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. idd balen van de foto's, zou ook niet weten hoe je dit kan oplossen
  doe rustig aan !
  uhh facebook heb ik niet, kan het bloggen ook al niet bijhouden, dussuhh helaas :-)
  hoop dat iemand je kan helpen hiermee
  doeggg

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer genoeg weet ik niet hoe je het probleem met picassa kan oplossen. Ik heb je wel een verzoek gestuurd bij facebook. Ik hoop dat de vermoeidheid snel wat beter wordt en de bijverschijnselen minder. Hou je haaks, zeggen wij hier.
  groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat vervelend zeg,dit Picasaprobleem.
  Ik werk verder niet met Picasa,dus ik moet je het antwoord schuldig blijven.
  En ook Facebook heb ik niet.

  En hopelijk is je vermoeidheid snel verdwenen.
  Twee Blogs bijhouden is ook wel een beetje veel.
  Sterkte,hoor.

  Liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je laat me schrikken meis...pfffff..ja een blog bijhouden is al een werk.....doe je rustig aan....??..kan je helaas niet helpen.....liefs van mij...xxx..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik schrok toen ik de titel van deze post las! Maar 'gelukkig' gaat het over pc-problemen en ben je zelf dus redelijk stabiel...
  Ik zoek je zo even op FB.
  Lieve groet, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oooooo wat jammer van je foto's. Ik dacht nochtans dat Picasa net het beste was wat je kon doen om dit juist niet tegen te komen. Zelf bewaar ik mijn foto's nog altijd niet in Picasa.... en FB zegt me ook nog altijd niets....

  Ik wil je veel sterkte en doorzettingsvermogen wensen Anne. Dat twee blogs bijhouden teveel is nu, dat kan ik héél goed begrijpen en als FB dan de oplossing is voor jou en het voor jou wat makkelijker maakt, dan moet je dat zeker doen.

  Ik duim ervoor dat het goed komt met je foto's en het probleem bij Picasa opgelost wordt en dat je je gauw wat minder moe gaat voelen en de bijverschijnselen van de medicatie 'vergeten' om zich bij jou te manisfesteren.

  Lieve groet,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Is me dat schrikken Anne ! Ik dacht dat het zo slecht met jou was oeffff ! Ik heb ook Picasa maar zoiets heb ik nog niet meegemaakt!
  Maar Picasa is een fotobewerkingsprogramma dus die neemt jouw foto's toch over vanuit je pc in pictures normaal gezien? je laadt je foto's toch niet op picasa direct of wel ? Normaal zijn het allemaal copies of ben ik verkeerd? Laat het even tot morgen rusten en dan zie je wel, als je wil kan je me altijd mailen.

  Lieve groetjes
  Carine

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jammer van je foto's, ik hoop dat je ze op een een of andere manier terugkrijgt. Ik sla mijn foto's op in een fotobestand van Windows en gebruik Picasa alleen voor bewerken. Wel zet ik mijn foto's als ik ze van mijn camera op de computer zet, direct op een USB-stick. Als er dan iets crasht heb ik altijd mijn foto's.
  Ik wens je veel sterkte Anne en tot ziens op je andere blog!

  Liefs,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mijn foto's komen ook in een ander programma, en picasa neemt ze dan wel over. En soms bewerk ik ze daarmee. Dus ik zou je ook niet kunnen helpen.
  Ik moet zeggen dat ook ik schrok van de titel, en ik zoek je even op.

  Liefs Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Joh, wat zonde van je foto's.Mijn foto's komen ook op mijn documenten/mijnafbeeldingen.Dan pakt picasa ze weer over.Ik heb ze dus dubbel.Maar het is wel zonde.Je kunt evt. de foto's van Picasa ook exporteren,dan komen ze ook in een andere map.Ik heb het gelukkig nooit gehad.

  Je hebt gelijk, dat je het nu even op 1 blogje houdt, als je steeds zo moe bent.Ik blijf je volgen hoor,

  knuffel,
  Sarina

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat is nu weer vervelend! Gelukkig maak ik altijd een back up van mijn foto's! Poeh,ik moet er niet aan denken. Had van de week via Facebook 4 trojaanse paarden op mijn pc.
  Gelukkig is mijn pc goed beschermd tegen virussen.
  Maar je weet het nooit!
  Je hebt gelijk dat je even wat rustiger aan gaat doen hoor!
  Ik blijf je volgen op je andere blog!
  Sterkte!!

  Liefs, Juliëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gelukkig bleek het 'maar'een Picasa probleem...ik schrok ook erg van de titel van je Blog, al je foto's kwijt is natuurlijk heel erg balen...maar staat niet in verhouding tot hoe het met 'jou' gaat!
  Hopelijk kan iemand je helpen met je picasa probleem...ikzelf krijg de foto's altijd op mijn afbeeldingen, en tevens op picasa binnen, dus heb ze altijd dubbel, en na bewerking van m'n foto's kopieér ik ze meteen door naar mijn afbeeldingen map.
  Lieverd, ik hoop dat je moeiheid, en andere bijverschijnselen minder zullen worden...en houd moed...ook al is dat moelijk!

  Een hele dikke knuffel, en lieve groetjes!
  Marianne♥

  Ik ga nu even op je facebook pagina kijken hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ik laad mijn foto's gewoon op vanaf mijn computer.
  twee blogs bijhouden is idd een hele klus. beter om je energie te gebruiken aan je eigen welzijn. en als je niet meer probeert te doen dan je kan, valt er ook een druk van je af ...

  BeantwoordenVerwijderen